17 Aralık 2010 Cuma

Yılbaşı Hazırlıkları..

Yeni yıla çok az bir zaman kaldı.. Bu yılbaşında dışarıda olmayı istiyordum ancak büyük ihtimalle evdeyiz.. Uzun araştırmalarımdan –hatta sizinle de paylaşmıştım- sonra yılbaşını evde geçirmeye karar vermek komik gerçekten. Zaferi eşim kazandı :-P havaların da soğuması ile hastalanmış olmamın etkisi de var tabii.

Bunun için yeni araştırma konum evde yılbaşı geçirmek üzerine.. Ev süsleri, dekorlar, yılbaşı sofraları.. evde yapılabilenler, satın alınanlar.. hepsi birbirinden şık ve göz kamaştırıcı gerçekten..

Evde yapabileceğimiz bir örnekle başlıyorum. Kağıttan güller, orjinal duruyorlar..
Yapmak için


Ve tabiki mumlar.. Kokulu ve renkli mumları çok seviyorum. Yılbaşı konsepti için çarşıda, pazarda her yerde bolca görebilirsiniz..





 
Özenerek hazırlanan yeni yıl sofralarından kareler.. Birbirinden renkli toplar insanı neşelendiriyor resmen :)


 




Tabi sadece yemek masaları ya da yılbaşı ağacı için değil bu toplar. Yaratıcı fikirlerle evin her yanında kullanılabilir..




Renkli topları vazolara, fanuslara koyma fikri çok hoş bence.. Rahatlıkla evimizde dekor amaçlı kullanabiliriz. Mobilyaya uygun renklerle dekorasyonumuzu tamamlar diye düşünüyorum..


Ve bu da yılbaşı ağacına güzel bir alternatif olmuş bence :)


Sevgili kocacım, madem yılbaşını evde geçireceğiz, bu yazı sana güzel bir rehber olur sanırım ne dersin ;)


1 yorum:

  1. bende yılbasını evde gecırmeyı sevenlerdenım...ayrıca rengarenk toplar, mumlar, süsler vee tabıykıı harika yemekler eşliğinde... sevdiğiniz adama sarılıp koltuga gömülerek geçirilecek huzurlu bir akşamı çılgın yılbaşı partilerine değişmem...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için çok değerli :)