29 Aralık 2010 Çarşamba

1. Ayımız Kutlu Olsun !

Evvetttt bugün 1.ayımızı doldurduk, tam 42 yazıyla..
Nerden çıktı bu blog yazma fikri hatırlamıyorum, sanırım doğaçlama gelişti herşey. Ama iyiki var, iyiki başlamışız anlatmaya kendimizi, sevdiğimiz şeyleri.. İzleyicimiz olan, sayfamıza tıklayan, yorum yapan ya da yapmayan herkese teşekkürler, baskılarıma maruz kalan biricik blogdaşıma teşekkürler.. Ama en çokta desteğini esirgemeyen eşime en koccamanından bir teşekkür öpücüğü gönderiyorum ;)

Daha birinci ayda böyle duygulandıysam, bir yıl dolduğunda nolurum hayal edemiyorum bile.. Konuya uygun olarak, güzel kutlamalara layık pastalar ve kurabiyeler var bugün gündemimde. Hepsi birbirinden şık, güzel ve leziz görünüyor.. insan yemeye kıyamaz bunları yahu :)

Blogunu yeni keşfettiğim pasta dışında yemekleri konusunda da çok başarılı bulduğum bir isim Yasemin hanım.. Kendisinin Yasemin Mutfakta ve Özel Pastam adında iki blogu var.  Her ikisini de severek takip ediyorum. Ama bugün konumuz pastalar..  Yasemin hanım sipariş üzerine özel pastalar ve harika kurabiyeler yapıyor. Yılbaşı kurabiyelerine bayıldım.. Hemen sipariş vermek için tıklayın..



Bu harika birinci ay pastamız Pınar Butik Pasta'dan..


Çok güzel çalışmalar var. Çalışmalar diyorum çünkü üzerinde ciddi emekler var gerçekten her bir pastanın..



Bu alanda çok başarılı bir isim olduğunu düşündüğüm biri de Burçin Birdane.. Kişiye özel tasarımlar yapan Burçin hanım İstanbullu hoş ve kibar bir bayan. Daha önce kendisi ile yazışmalarım olmuştu, pastalarını direk elden teslim ettikleri için İstanbul dışına sipariş alamıyorlar ne yazıkki..


Birbirinden şirin bu tasarım pastalarla özel günlerinizde fark yaratmak için Burçin Birdane Pasta Butiğine uğrayın..

Ah ah birbirinden güzel şu pastalar şimdi burda olsalar ve afiyetle yesem.. Bozmaya kıyamayıp bu şekilde de saklayabilirim tabi.. Ellerinize sağlık ne diyeyim;)

3 yorum:

  1. Nice nice aylara yıllara inşallah :)
    Herşey çok güzel,emeğinize sağlık..
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  2. Çok heyacanlı gerçekten... nice aylar aylar ve yıllara ins... cesaretiniz ve emeğiniz kutlanmaya değer, başarınızın artarak devam etmesi dileğiyle...
    Alkışlar ve Sevgilerle...

    YanıtlaSil
  3. Zeliha Hanım, çok teşekkürler, güzel dileğiniz mutlu etti bizi.. sizinde yemek tarifleriniz harika gerçekten.

    Ayşecim, saol canım.. alkış sesin buralara kadar ulaştı, devamını bekliyoruz ;)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için çok değerli :)