27 Aralık 2010 Pazartesi

Daha İnce Görünmek Elimizde..

Kadınların genel sorunlarından biri kilo alıp verememek.. Dönem dönem alınan kilolar aynı hızla verilemiyor ne yazıkki. Mesela Sibel Can şuana kadar toplamda 152 kilo vermiş, daha sonrada almış. Hızlı verilen kilolar aynı hızla alınıyor anlaşılan. Mevcut kiloyu koruyabilmek de büyük önem taşıyor bu yüzden.
Kilosundan memnun olupta daha ince gözükmek isteyen bayanlar için güzel bir haberim var. Ten’in Deniz Akkaya ile birlikte yürüttüğü bir proje var; “Ten by Deniz Akkaya”..




Ten’in korse konusundaki birikimi, Deniz Akkaya’nın tasarımları ile birleşerek kadınları "bir" beden ince gösteren elbiseler üretilmeye başlandı. Bu koleksiyonda, ince görünebilmek için kıyafet seçiminin, kıyafet kesiminin önemli olduğu bir kez daha vurgulanıyor. Sezon trendi olan renklerden oluşan midi etekler, maksi elbiseler ve daha birçok model var.


Tek parça elbise ve alt gruptan oluşan 22 parçalık koleksiyonun en önemli özelliği, kıyafetlerin özel korse ile desteklenmesi. Sizi olduğunuzdan bir beden daha ince göstermeyi hedefleyen koleksiyonda 35-38-39 ve 41 bedenler de bulunuyor. Hem gece hem gündüz için uygun olan birbirinden şık kıyafetlere bi gözatın derim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için çok değerli :)