16 Aralık 2010 Perşembe

BURLESQUE

Eski zamanlarda rağbet gören müzikaller günümüzde fazla ilgi görmüyor malesef. 7 Ocak 2011 de Türkiye'de gösterime girecek olan "Burlesque" filmi müzikalleri yeniden sevdirir umarım.
Yönetmenliğini Steve Antin'in yaptığı filmde bir çok ünlü isim var. Başrollerde müzik dünyasının sevilen iki ismi çıkıyor karşımıza; Christina Aguilera ve Cher..



Filmin Konusu

Ali (Christina Aguilera), Los Angeles'ta hayallerini gerçekleştirebilmek için sıkıntılı ve belirsiz geleceğinden kaçan, güçlü sese sahip bir kasaba kızıdır. Müzikal revüye ev sahipliği yapan görkemli ama keyifsiz Burlesque Lounge’a rastladıktan sonra kokteyl garsonu olarak kulübün sahibi ve assolisti olan Tess (Cher) tarafından işe alınır. Burlesque’in görkemli kostümleri ve cesur koreagrafisi genç kızı büyüler ve bir gün o da orada sahne alacağına yemin eder.


Kısa bir zaman sonra Ali, baş dansçı (Julianne Hough) ile arkadaşlık kurar, kıskanç ve sorunlu dansçı (Kristen Bell) ile düşman olur ve barmen-müzisyen olan Jack’ın (Cam Gigandet) sevgisini kazanır. Keskin zekalı sahne amiri (Stanley Tucci) ve diğer çalışanların (Alan Cumming) yardımıyla Ali, bardan sahneye doğru yol alır. Onun muhteşem sesi Burlesque Lounge’ı eski ihtişamına kavuşturacak derken, karizmatik bir girişimci (Eric Dane) ona cazip bir teklifte bulunur... Fragman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için çok değerli :)