11 Şubat 2011 Cuma

Biri Durdursun Artık Şu Treni!

Evde sinema günleri kapsamında, engin film arşivimizden dün akşam seçtiğimiz film Unstoppable (Durdurulamaz) oldu..
Bütün film tren yolunda geçiyor, birilerinin ihmali sonucu ortalıkta başıboş ve son hızda gezinen bir tren var. Dolayısıyla görev: treni durdurmak.. Bazı sahnelerinde kahkahalarla güldüğüm bir film oldu, gerçi filmin yapımınında emeği geçen hiç kimse bu filme mizah öğesi eklemek istememiş olabilir, ama insanların ihmali, olaylara tepkileri, verilen kararlar "hangisine gülsem?"  diye çığlık atmama ya da"ooff.. yine mi" diyerek kafamı yastığa gömmeme sebep oldu.. Eğer gerçekten olaylar hakkında insanların saçma tepkilerini yermek adına karamizah anlayışıyla yapıldıysa tebrik ederim, insanlar bir yandan, medya bir yandan, müdür-çalışan bir yandan..


 Sonuç olarak, filmi başarılı bulmadım.. Internet camiasının film konusunda patron olan sitesi IMDB nin verdiği 6,9 puanın da biraz Denzel amcamın biraz da yeni yeni gözüme tanıdık gelmeye başlayan Chris Pine'ın hatırına verildiği kanaatindeyim.. Seyredenler, Chris Pine'ı Star Trek den hatırlayacaklardır..
Filmde gördüğüm diğer tanıdık sima "My Name is Earl" den Earl'ün biricik kardeşi Randy.. Film boyunca,seyirci tarafından kendisine kızılma misyonunu ele geçirmiş durumda.. Filmin diğer kızdığım yanı da bu zaten.. Seyirciden başka tek bir kişi de bu kızılası karaktere kızmıyor, anlamadım gitti..
Olsun, akşamım şenlendi.. Filmin sonundaki yazılardan olayın gerçek bir hikayeye dayandığını anlayınca, "yaşasın, sadece Türkiye'de olmuyor böyle şeyler!!" diyerek filmi seyretmiş olmanın hazzını yaşadım..

Not: Bunu Yazan Diğer kişi hasta oldu biraz, buradan da geçmiş olsun diyorum, kuzum sen merak etme ben bakarım blogdaslara.. Sen yat, uyu,dinlen, hatta film izle..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için çok değerli :)