6 Nisan 2011 Çarşamba

İglo'yu Keşfettim :)

Epey ara vermişim yazmaya :( Bu ara işler yoğun malesef.. Tabii ev hayatımıza da yansımaları oldu, geç gitmeler, eve iş götürmeler derken mutfakta oyalanacak çok vakit kalmadı bana.. Böyle bir gün de kurtarıcım İglo oldu. Daha önce bazı bloglarda okuduğum "aman hazır balık mı olur" diyerek denemek gereği duymadığım bir ürün İglo Ege Çipurasi.
Sevgili blogdaşım, denediğini ve beğendiğini söyleyince tavrım biraz daha yumuşadı tabi. Vakit yok, acaba pratik ne yapsamki diye düşünürken akşam, kendimi dondurulmuş gıdalar reyonunda buldum markette. Paketin üzerinde 14 dakikada hazır yazıyordu, hem de paketin içinde hazır sosuyla, inanamadım.. İşte aradığım bu! hemen aldım bi tane.. Yanına da patates yaptım, Actifry'm saolsun o da 15 dakika.. Sofrayı hazırlamak, salata yapmak, derken yarım saatte leziz bir menü bizi bekliyordu. Teşekkürler İglo :) Bir ara da Akdeniz Levreğini denemeye karar verdik.. Acil durumlarda kurtarıcınız olabilecek lezzetli bir ürün, dolapta en az bi tane bulunmasında fayda var derim..

3 yorum:

  1. iglo yu her geçen gün bende merak etmeye başladım. denemek lazım . afiyet olsun size...

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle denemenizi tavsiye ederim, pişman olacağınızı sanmıyorum ;)

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle denemeli, denedikten sonra beğenirsiniz zaten, buzluğa atmalı.. Herkese tavsiye ediyorum, hatta standda duran arkadaşlardan daha çok kişiye tavsiye etmiş olabilirim:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için çok değerli :)