8 Nisan 2011 Cuma

Hediye Almam Lazım..

Bir sürü hediye almam gerekiyor.. Şu "hediye" ve "gerekiyor" kelimelerinin birlikte kullanılmasını sevmiyorum, onaylamıyorum da.. ama şu anda bu durumda kaldım..
Oysa ki, hediye dediğin, görünce aşık olduğun, "cancağzım xxx de bunu görse bayılır, mutlaka almalıyım" diyerek atladığın bir şeydir, öyle olmalıdır.. Gerçek hayatta her zaman bu şekilde olamıyor tabi.. Doğumgünleri görüşmek için bahane oluyor, güzel de oluyor, ama hemen bir şey bulunması gerekiyor.. Hele de onlar size getirdilerse:)
Alacağım kişiler çok yakınlarım.. İkisi zor beğenir, biri beğenir ama kullanmaz, neden bilmem:) Hepsini çok severim, belki de o yüzden hiçbir şeyi yakıştıramam, konduramam ve yine o yüzden hediye almak eylemi zor geliyor.
Neyse, yoğun çalışmalarım sonucu 1-2 hoş şey gördüm, tabi bana göre:) ama mutlaka çarşıya çıkılmalı.. bu gördüklerim acaba kategorisindekiler..

1) Yağ Lambası diye geçiyor, benim çok hoşuma gitti, ama pahalı bence.. 250 TL diyor internet sitesi.. İlgilenen için...

2) Bu süper.. benim sevgili arkadaşlarım doğum günü hediyesi olarak almışlardı.. Çok keyifli.. Bunun filmi de vardı,  60.Karayolu - detayı için .. Filmini de çok sevmiştim zaten, o da ayrı bir post konusudur hatta:) Aslında annem sevmişti, bundan mı alsam anneme?? Ne yapar kısaca açıklayayım; Evet-Hayır la cevaplanabilecek bir soru sorarsınız, elinizle topu biraz sallarsınız, içinde 20 tane farklı cevap var, biri size denk gelir.. Fala inanma, falsız da kalma durumu:) İlgilenenler için Top-8 diye geçiyor, birkaç yerde gördüm internette..
3) Bun design daki foto çerçeveleri çok hoşuma gidiyor, ama kullanışlı mıdır bilmem..

4)  Takı-toka-parfüm.. vs olayına hiç girmiyorum, o işe bizzat bakmak lazım.. Bir çok alternatif olabilir, BodyShop setleri güzel oluyor mesela, hem görsel hem de fiyat olarak makul.. Accessories e geçenlerde baktım, pek beni cezbeden bir şey göremedim, hediyesi olmaz o zaman:)
5 ) Foto takvim gibi konular güzel, ama elimde o kadar foto yok, o nedenle daha sonraya ertelemem gerekiyor.. Bir de kalıcılığı olmuyor hediyenin, o yüzden pek de ısınamadım..
6) Hediye kurs konusuna girmedim, gidemezler çünkü..
Daha bakıyorum.. ama şimdi kaçmam lazım.. Önerilere de açığım...


Sonradan Eklenen: 2 kişi için hediyeyi aldım.. Yemek takımı!! İhityaçları vardı falan ama sanırım bütçeyi biraz aştım:) Neyse.. Jumbo mağazasında 6 kişilik çok sade ama sunumu çok güzel bir yemek takımı, üstelik çok da hafif.. Kendime diye beğendim, fakat bende olduğundan onlara aldım, hadi bakalım!! Bu yemek takımında salata kasesi, kayık tabak, tuzluk-biberlik de içindeydi.

2 yorum:

  1. Hediye almak genel olarak zor bir iş gerçekten. Benim fiks hediyelerim vardır bu yuzden, eğer bayansa, zevkine göre fular, broş, aksesuar-takı tarzı birşeyler almayı tercih ederim.. şu ana kadar bunda pek yanılmadım, belki sizin de işinize yarar ;)
    Dilara

    YanıtlaSil
  2. Bugün sizin de bahsettiğiniz fiks hediyelerden bakmaya ineceğim:) Teşekkürler,

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için çok değerli :)