27 Ocak 2011 Perşembe

Sevimli Sandviçler

Güzel bir kahvaltı, güne zinde ve keyifli başlamayı sağlıyor. Ancak bizim gibi çalışan insanların haftaiçi böyle bir lüksü olmuyor ne yazık ki. Pastaneden alınan simit,poğaça ile başlıyoruz güne.. Bazen de evden getirilen güzel sandviçlerle. İşte yemeğe kıyamayacağımız -başlı başına sanat bence- birbirinden şirin sandviçler.. Aslında yapılışları çok basit gözüküyor, sadece biraz erken kalkıp zaman ayırmalıyız sanırım ;)
Ben çiçek olanlara bayıldım :) Bu güzel fikrin sahibi İngiliz yiyecek sanatçısı Mark Northeast. Çizgi karakterler, sevimli hayvanlar şeklindeki bu sandviçler kahvaltı etmeyi sevmeyen, peynir yemeyen çocuklar için de birebir bence. Sünger Bop'u, Ben10'i, Hello Kitty'yi bayıla bayıla yiyeceklerine eminim ;)
İnsanın iştahını açan bu sandviçlerden sonra, Kahvaltı Köyü ile devam etmek istedim. Umut Sepeti blogunu severek takip ediyorum. Zeliha hanımın geçen haftasonu oğlu için hazırladığı Kahvaltı Köyü hem görsel açıdan çok güzel, hem de çok besleyici, bahsetmeden edemedim;)


Herkese şimdiden afiyet olsun.. Haftasonu yaklaştı, keyifli kahvaltılar :)

2 yorum:

  1. Ayyy bundan minik kızım ne zaman yemeye başlıycak :) yapmak istiyorum böyle şirin şeyler. Tebrik ederim keşfeden kişiyi. Eee anne olunca yesin diye yapılamayacak numara yok hehe :)

    YanıtlaSil
  2. Minik prenses bu sandviçleri yemek için daha çok küçük ama sen istersen bize hazırlayarak pratik yapabilirsin o büyüyene kadar ;)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için çok değerli :)