10 Ocak 2011 Pazartesi

Tatiliniz; Hayal Kırıklığı(nız) Olmasın!

Bir hafta daha başladı.. Pazartesi sendromu, çalışma isteksizliği ve tatil ihtiyacı hepsi bir arada bugün. Ruh halim böyle olunca elim ister istemez, tatil turları sitelerine, 5 yıldızlı otellerden butik otellere doğru kayıyor..
2011 yaz sezonu erken rezervasyon başlığı altında bir sürü indirim var, birbirinden güzel otellerde (!) Buradaki ünlem işaretine özellikle dikkat çekmek istiyorum.. İnternet sitelerinde harika resimler, manzaralar, yiyecekler gördüğümüz oteller, aslında gerçekler mi? Kaçımız büyük beklentilerle rezervasyon yaptırdığımız bu güzel otellere vardığımızda hayal kırıklığına uğramışızdır acaba ? Aşağıdaki resimleri inceleyince bu sayının çok az olduğunu düşünmüyorum doğrusu..



Bir turizm firması üşenmemiş ve bizim için bu resimlerdeki tatil yerlerinin, otellerin gerçek durumlarını fotoğraflamış.. Gerçek aslında ne kadar da farklı değil mi?


Tüm bunlardan sonra internetteki ya da herhangi bir broşürdeki resimlerine bakarak bir yere gitmeye karar verebileceğimi sanmıyorum. En iyisi giden birilerinin yorumlarına güvenmek sanırım..


Tabi yüksek beklentiler içerisinde olmadan tatile gitmek de keyifli bir seçenek olabilir ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için çok değerli :)