10 Şubat 2012 Cuma

Benden Haberler..

Merhabalar..
Epey ara vermeye başladım sevgili bloguma.. Gün içerisinde yerime doğru düzgün oturduğum bile olmuyor ki girip bi bakayım ne var ne yok diye. Akşam desen ayrı terane, bazen geç çıkıyorum :( bazen dersim var akşam bazende çok yorgun oluyorum derken günler haftalar geçiyor.. Bugün Cuma diye biraz daha rahat davranıp gelip hemen bilgisayar başına kuruldum..


Bu hafta neler oldu peki, çok üzüldüğüm bir kayıp yaşadık.. İş yerinde sevdiğimiz, saydığımız bir yöneticimizi ani bir kalp krizi ile kaybettik :( Çok fazla kendisiyle birebir çalışmış olmasam da iyi bir insan, adil bir yönetici olduğunu biliyordum, Allah rahmet eylesin ne diyebilirim kii..
Onun dışında iki bölüm arasında koşturmaya devam :( Ex bölümüm hala yeni birini bulamadı yerime, dolayısıyla o işleri de aynen devam ettirmek zorunda kalıyorum.. Eeee aynı zamanda yeni görev ve sorumluluklarımda artmaya başladı, başım dertte yani arkadaşlar :( Sanırım tek maaşla 2 kişilik pozisyonda çalıştırmak niyetindeler beni.. Umarım en kısa zamanda sonuçlanır şu geçiş süreci..
İşte benden havadisler böyle, aslında bir kek tarifi eklemek için girmiştim, konu bu haftanın özetine döndü.. Neyse onu da hafta sonu eklerim umarım..


Hello, I am very busy at work :( So I am very tired when I come home.. Sometimes I have to do overtime nowadays.. I passed on to new department last month but nobody is found for my ex-job in the place of me and I have to do both of them. It is prosy situation..
Moreover our general manager died this week, I am so sorry, I liked him :( He died because of heart attack. I think stress is caused it. RIP..
That's life..

8 yorum:

  1. canim sikici bir hafta gecirdigin belli.umarim onumuzdeki hafta senin icin guzelliklerle dolu bir hafta olur.yuzunu gulduren olaylarla karsilasirsin insallah.sevgilerle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım canım, şuanda sadece sabır göstermeye çalışıyorum ama epey yoruyor insanı..
      sevgiler..

      Sil
  2. canım yaaa öncelikle başın sağolsun, insan sevdiği kullarını erken alırmış yanına... sonrasında da ayy ne kadar benzer şeyler yaşıyoruz ne olacak bu iş güç durumları...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol tatlım.. effet yaa senin de iş durumların karışık, nedir bu endüstricilerin çektiği yaaff :( hayırlısı olsun bakalımm..

      Sil
  3. Blogunun yeni sekli cok cici olmus. Is yerindeki kayibiniza cok uzuldum. Ani olmus.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım..
      evet malesef birdenbire oldu, Allah rahmet eylesinn..

      Sil
  4. Bloğunun yeni hali sevimli. Kuş böcük oldun yaww sen iyice :)
    İki arada bir derede koştur dur tatlım. Neyse bitecek elbet bu eziyet...

    Sevgilerimle kuşum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol tatlım yaa, biraz değişikklik olsun dedim :)
      wallai bazen hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor, ama umarım su gibi akar zaman bugünlerde.. iyiki siz varsınız wallaii.. öptüm canım :)

      Sil

Yorumlarınız bizim için çok değerli :)