20 Ocak 2012 Cuma

İki Güzel Film : Bridesmaids ve Midnight in Paris

Selamlar.. Haftasonunu evde geçirmeyi planlayanlara iki eğlenceli film önerim var :)

Bridesmaids (Nedimeler)

IMDB notu 7.0 olan bu film, tam romantik komedi tadında.. Ama bu filmde daha çok kadınlar arası ilişkiler ağır basıyor. Evlenme arifesinde olan Lillian (Melissa McCarthy), çocukluğundan beri en yakın dostu olan Annienin (Kristen Wiig) düğün hazırlıklarında baş nedimesi olmasını ister. Annie buna çok sevinir ama çok dişli bir rakibi vardır. Helen (Rose Byrne) bu tarz organizasyonlarda çok başarılı, herkes tarafından alkış alan biriyken; Annie ise ilişkilerinde dikiş tutturamayan, hayatta genel bir başarısızlık ruh hali ile yaşayan, orta yaş bunalımında bekar bir kadındır. Onların çekişmesi ve birbirinden enteresan diğer nedimelerin devreye girmesi ile izlenilesi bir film olmuş gerçekten :)

Midnight in Paris (Paris'te Gece Yarısı)

Bu filmle ilgili söyleyeceğim ilk şey, gezdiğiniz yerleri izlemeniz ve anıların tazelenmesi çok hoş gerçekten :) Filmin IMDB notu; 7.8.. Sonbaharda evlenmeyi planlayan nişanlı bir çift başrolde. Inez (Rachel McAdams) in babasının iş için Paris'e geliyor oluşunu fırsat bilen kızları, nişanlısını da kaptığı gibi soluğu Pariste alırlar.. Damat adayı olan Gil (Owen Wilson) in esrarengiz davranışları gözden kaçmaz. Daha önceleri Hollywood için bazı senaryolar yazan Gil, artık kitap yazmak istemektedir ve Paris'e yaptığı bu yolculuğun ufkunu açacağına inanmaktadır. Ancak her gece Paris sokaklarında kaybolması, Inez'in babasının şüphelenmesine neden olur. Gil her gece nereye gitmektedir? İzleyin ve görün diyorum ben :)

İkisi de izlemesi kolay, eğlenceli filmler :) Bakalım hangi dallarda aday olacaklar..
Şimdiden iyi seyirler ve de bol keyifli bir haftasonu diliyorum..

Sevgilerimle..

11 yorum:

  1. bende dün 120'yi aldım şimdide bunları not düşüyorum canm karlı akşamlar için ideal öpüorm senii

    YanıtlaSil
  2. hmm ben onu izlemedim pembişim, senin yorumlarını bekliyorum o zaman 120 ile ilgili ;) öptüm bende

    effet, hele şişman olan bi alem sevgili bir kase lezzet ;) komik bi film..

    YanıtlaSil
  3. Özellikle birinci çok eğlenceli gibi...
    Eşimin tarzı değil ama hafta sonu iyi gider:))

    YanıtlaSil
  4. aslında benim eşimde çok bayılmaz bu tarz filmlere ama arada orta yolu bulmak lazım değilmi ;) iyi seyirler şimdiden erguvan vakti..

    YanıtlaSil
  5. valla canım biz de haftasonu karı koca ev keyfi yapmak istediğimizden film de izlemeyi planlıyoruz senin önerilerini de değerlendirelim :D

    YanıtlaSil
  6. çok iyi fikir walla canım, evde sinema keyfi gibisi yok :)

    YanıtlaSil
  7. 2.sini izledim.Birinciyi de izlemek isterim.Ara sıra düşünmeden seyredilen hoş filmler iyi geliyor.Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. Midnight in Paris i getirsene:)

    YanıtlaSil
  9. nice post. keep it up!
    Also visit my weblog - canapé design

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için çok değerli :)