1 Haziran 2011 Çarşamba

Yaşasın HAZİRAN Geldi!

Beni duyan herkese en kocamanından bir merhaba :)

Aylardan en sevdiğim, sabırsızlıkla beklediğim, doğduğum ay geldi nihayet! Haziran gelince içim başka kıpırdar, çiçekler, ağaçlar hatta gökyüzü hep başka görünür bana.. Tamam bu yıl biraz şaşırttı bizi, hala serin geçse de günler, benim içim hep sımsıcak olur Haziran geldiğinde. Benim için yaz başlar bu ayda, benim için yaşam başlamıştır çünkü 19 Haziran'da :) Koskoca kız oldun, kadın oldun hala doğumgünü mü kutluyorsun, hediye mi bekliyorsun diyenlere inat, ölene kadar hatırlansın istiyorum doğumgünüm.. Ummadığınız insanların sizi kutlaması, sevdiklerinizin sizin için süprizler yapması, 1 dilim pasta bile olsa bu, düşünülmüş olmanız ne mutluluk verici birşey değilmi? Seviyorum Haziran'ı.. Daha Mayıs ayındayken başlıyor heyecanım, hayallerim yeni yaşıma dair. Ama kaç yaşıma girdiğimin bi önemi yok benim için, yeni bir yaş diyorum işte, yaşlanıyorum herkes gibi.. Yeni bir yaş yaklaşıyor benim için, yeni umutlar, yeni hayaller ceplerimde.. Gezilecek görülecek çok yer var, yapılacak çok şey, umarım hepsini doya doya yaşamaya yeter ömrümüz.. Eşimle, sevdiklerimle, huzurlu, mutlu ve de sağlıklı geçireceğim yeni bir yaş diliyorum kendime ;)

6 yorum:

  1. bende severim hazirani bir yaz kizi olarak bnm de yarin dogum gunum :) seninde dogum gunun simdiden kutlu olsun ve hersey gonlunce olsun umarim....
    yaslarin bir onemi yok onemli olan hayattan aldiklarimiz ve sagligimiz varsin yaslanalin o da ayri bir duygu olsa gerek....

    YanıtlaSil
  2. tesekkurler canimm :) bu vesile ile bende senin dogumgununu kutlarım.. saglikli mutlu neseli nice yaslar senin olsun ;)

    YanıtlaSil
  3. canım mutlu sağlıklıı bir yaş diliyorum senin için :)

    YanıtlaSil
  4. çok çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için ;)

    YanıtlaSil
  5. Aylar öncesinden doğumgünü bilgilerine başladın amaaaa hala gelmedi bu doğumgünü yahu :) eeee ama kaldı mı 6 gün yandık yandık :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için çok değerli :)