8 Mart 2011 Salı

Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun!

Gitmek istemiyorum, pes etmek istemiyorum.. Bu durumda hiç içimden gelmiyor birşeyler yazmak :( Kısa bir zaman oldu belki çoğunuza göre, ama bir kere tattım bu duyguyu, bırakmak istemiyorum..
Neden zorla içimize kapandırıyorlar, neden dış dünyaya açılmak yeni insanlar tanımak, yüzünü görmediğimiz ama sevgi dolu yüreklerini hissettiğimiz insanlara ulaşmak yasak.. Neden ? Neden ? Neden? Tam olarak cevabını veremez kimse.. Digitürk'ü haklı bulanlar var, peki ya bizim haklarımız? Bizim emeğimizi kim çalıyor bizden izinsiz, kim engel oluyor?


Birçok blogger wordpress'e geçiyor şimdi, ne garantisi var ki? 1-2 yıl sonra onun kapanmayacağına kim söz verebilir.. Bu toptancı zihniyet devam ettikçe bence onun da kapanması çok uzak değildir. Neyse, yeteri kadar karamsarlığa sürükledim galiba yazımı.. Bugün yazmak istediklerim bunlar olmamalıydı aslında. Bugün bizim günümüz, kadınların günü.. Bloggerların birçoğunun kadın olduğunu düşünürsek, çok anlamlı bir hediye gerçekten de kadınlarımızı kendi dünyalarına geri kapatmaya çalışmak.. Hepimizin kadınlar gününü içim biraz burkularak kutluyorum..

1 yorum:

  1. Bloğumuza dokunmayın !

    :) Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu , Mutlu olsun...

    Evet sevgili eşler (beyler) gösterin marifetlerinizi hehehe :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için çok değerli :)