6 Şubat 2014 Perşembe

Ben..

Merhaba.. cok uzun zaman oldu yazmayali.. artik takip eden azdir diye bugun biraz icimi dokmek icin yaziyorum aslinda..
bir suredir, zaman, akıl, ruh olarak cok yogun bir donem geciriyorum özel hayatımda. ama bugun olumsuz neticelendi malesef. insanın kafası karmakarısık oluyor. bazen elinizden gelen herseyi yaptiginizi dusunuyorsunuz, ama bir sekilde o istenen beklenen hedefe ulasamıyorsunuz. icimde oyle buyuk bir hayal kırıklıgı ve uzuntu varki.. ne yapsam gecer, ne yapsam hafifletir..  hic bilmiyorum.. ya da hic birseyin hafifletecegini de sanmıyorum. tarifi mumkun olmayan bir kederim var.. kimseyle paylasmak istemedigim, kimseyle konusmak istemedigim.. cunku konustukca icimi acitiyor.. kimsenin beni anlamadigini dusunuyorum. insanlar ne hissetigimi bilmeden yorumlar yapıyorlar, teselli etmeye çalışıyorlar. oyle olmasi gerekiyor belki ama bugun bana bu bile batıyor.
yalnız kalmak istememi yanlıs anlıyorlar. elbette ilgiye de ihtiyacim var ama bazen de kisinin kendini dinlemesi ve bazı seyleri hazmetmesi gerekiyor sanırım.. bilmiyorum kafam cok karısık, cok uzgunum.. tek bildigim bu!

10 yorum:

  1. Umarım bu dönem çabucak geçsin, seni bu kadar üzen şey de ne ise çözülsün! Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Dertlerinize deva bulursunuz inşallah en kisa zamanda..

    YanıtlaSil
  3. Seni nasıl yalnız bırakalım ve kendini dinlemene izin verelim yanına getirmeyerek zaten bizi uzak tutuyorsun bide aramalarımızı kesmemizi istiyorsun. Anlamadığımızı düşünüyorsun birde arayıp sormaz isek bu sana haksızlık bize haksızlık olmaz mı?
    Anlayıp aynı duyguları yaşamadığımız için senin kadar keder içinde olamayabiliriz ama inan en yakınların olarak bizler de çok üzülüyoruz. İnşallah olumlu sonuç aldığın günde gelir. Dua ediyorum, istiyorum...

    veee seni çok seviyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende seni cok seviyorum canım arkadasım.. iyiki yanımdasinnn :)

      Sil
  4. izlemek istiyorum ama izleyiciler gadgetin yokkkk...
    habarın ola...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba.. nasil yapabilecegimi bulamadim.. yardimci olabilirseniz cok sevinirim..

      Sil
    2. Her ne yaşadıysanız Allah yardımcınız olsun. İzleyici gadget'ını düzeltmek için yapmanız gereken şey önce blogun adını değiştirmek. Bir harf değişikliği yeterli olur. Sonra gadget tekrar geliyor. Ondan sonra adınızı tekrar düzeltirsiniz. İlk bir iki saat ''blog bulunamadı'' yazıyor. Ama daha sonra geliyor.

      Sil
    3. cok tesekkur ederim Eliyüzüdüzgünöğretmenkız.. insallah hersey yoluna girecek..
      dediginizi yaptim bakalım nasıl olacak ;) tesekkurler..

      Sil

Yorumlarınız bizim için çok değerli :)