22 Temmuz 2011 Cuma

Bir Çocuğu Sevindirmek..

O kadar da zor bişey değil aslında bir çocuğu sevindirmek.. Kendi saf, temiz, minik dünyasında, aldığınız bir çikolatalı dondurma bile mutlu eder çocukları. Daha fazlasını yapmak elimizde aslında. Kimi zaman ihmalkarlıktan, kimi zaman ince düşünmemekten erteliyoruz bir çocuğa yardım etmeyi. Geçtiğimiz yıllarda işyerimizde arkadaşlarla, çeşitli projeler yürütmüştük, kitap, kıyafet vs yardımı ile ilgili.. Benzer bir projeye rastladım şimdi ve paylaşmak istedim sizlerle. Bireysel olarak ya da arkadaşlarınızla birlikte katılabilirsiniz, herhangi bir kısıt yok..
 
Bildiğiniz gibi önümüzdeki günlerde Ramazan bayramı var ama hastanelerde tedavi gören minik yürekler yataklarından ayrılamayacak ne yazık ki :(
Onlara bayramlıklar, hediyeler göndererek, bayram sevincini yaşatabiliriz.. İlla ki yeni kıyafetler göndermek zorunda değilsiniz. Çocuğunuzun küçülen ya da hiç kullanmadığı kıyafetleri gönderebilirsiniz. (Kullanılmış kıyafetler temiz, ütülü ve kullanılabilir olması önemli tabii) Yaş, beden, ölçü sorunu yok. Her yaştan çocuk var tedavi gören. Mutlu Olalım projesi gönüllüleri, gönderilerinizi gruplayarak uygun kişilere dağıtmakta..

Kargolarınızı Gönderebileceğiniz Adres :

Mutlu Olalım Projesi / Özlem Şengir
Yurtiçi Kargo Liman Şubesi
Alsancak/İzmir

*Bu duyuruyu kendi sayfanızda yayınlayabilirseniz, daha çok kişiye ulaşmış olur..

4 yorum:

  1. Ne guzel bir organizasyon. Cocuklar icin yapilan hersey guzel. Haberdar ettigin icin tesekkurler...

    YanıtlaSil
  2. teşekkürlerrr didem hanım :) umarım birçok kişiye ulaşabilirim buradan..

    YanıtlaSil
  3. desteğiniz için çok teşekkür ederiz.

    www.mutluolalim.com

    YanıtlaSil
  4. bir faydam dokunursa çok sevinirim..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için çok değerli :)